All-in-one concept

voor de professional of hobbykok

Verras jouw gasten met dit veelzijdig toestel

De combicue is opgebouwd uit staal met een dikte van 6mm, stevig en robuust. Het wordt afgewerkt met een hittebestendige poederlakcoating die jouw combicue jaren slijtvast zal houden.

De combicue kan volledig aangepast worden naar jouw wensen.  Jouw naam of logo laseren in het model of een groter model? Samen met jou bekijken we alle opties. 

Gebruik voor de oven hardhout zoals eik, beuk, es of appel. Deze houtsoorten geven een goede smaak aan jouw gerechten en zorgen voor een gelijkmatige en goede controleerbare temperatuurbeheersing. Voor het grillen van vlees kan houtskool gebruikt worden.

Het basismodel heeft een grilloppervlak van 85 cm bij 40 cm. In de houtoven kunnen 2 pizza’s, 30 cm diameter, tezamen. Voorzie voldoende ruimte rondom de combicue zodat deze 180° gedraaid kan worden. Zo kan je probleemloos de grill, spit en patioheater omschakelen naar houtoven.  

Bij bestelling overlopen we al jouw wensen daarna start de productie.  Reken hiervoor op 4 weken.

Heb je nog vragen contacteer ons gerust Contacteer ons

quotes van mensen die de combicue mochten ervaren

De pizzas zijn echt superlekker,beter dan in de pizzeria. 
leen
uit Mariakerke
Op het laatste feestje stond er meer volk rond de combicue dan er aan tafel zat, hahaha !....
Sam
uit Oosteeklo
De combinatie is echt leuk, plategrilling terwijl er een pizza of een broodje in de oven zit, en daarna verder doen met de Barbecue.
Steven
uit Zomergem
Het spit is supergezellig, je kan een kippetje braden, en tegelijk heb je  terrasverwarming, echt super om buiten te doen op koude dagen.
Joris
uit Gent